Aby zobaczyć program szkolenia, kliknij na jego tytuł wrzesień 2025 29.09Warsztaty układania mięsa i wędlin w ladzie chłodniczej850 PLN październik 2025 13.10Wady surowców mięsnych, prawidłowa ocena jakości surowców mięsnych750 PLN 24.10Znakowanie produktów mięsnych ze szczególnym uwzględnieniem substancji dodatkowych, enzymów i aromatów750 PLN 31.10Zmiany poubojowe w mięsie a jego przydatność przerobowa750 PLN listopad 2025 03.11Znakowanie produktów mięsnych, w szczególności wartością odżywczą w świetle przepisów prawnych750 PLN 14.11Reżimy sanitarne w w sklepie mięsnym w dobie obecnej sytuacji750 PLN grudzień 2025 01.12Zasady prawidłowego etykietowania pasz - materiały paszowe, mieszanki, dodatki, premiksy, karmy750 PLN 05.12Pasze nonGMO oraz inne zagadnienia prawa paszowego750 PLN 08.12Technologia i higiena uboju żywca wieprzowego750 PLN 12.12Optymalizacja procesu sterylizacji konserw / wyrobów w słoikach750 PLN 07.04Efektywność przechowalnicza mięsa i produktów mięsnych750 PLN